skip to main content

Webbportfölj

Matjordensdag

Matjordensdag är en mötesplats för lantbruk, livsmedel & lokal produktion.

www.matjordensdag.se

David Samuyiwa

Detta är David Samuyiwas officiella hemsida. Grundare av bl a DS Trademark.

www.davidsam.se

Uddevalla Water Week

Eventet Uddevalla Water Week har fått en ny hemsida. Detta är ett samarbete med Cognition Design, som står för designen till sidan.

www.uww.nu

Hypernova

Hypernova säljer kosttillskott och liknande preparat för att få maximal effetkt vid träning. Hypernova är en produkt från de duktiga tränarna från DS Personal Training School, och borgar därför för hög kvalitet. Ännu ett samarbete med Teamreager.

www.hypernova.cc

DS Trademark

Nya hemsiadan åt DS Trademark är färdig. Hemsidan har gjorts i samarbete med Teamreager. DS Personal Training School är en av det bästa skolorna för personliga tränare i Sverige.

www.dstrademark.se

Avfallsekonomi AB

Teamreager och Orangecode har tillsammans tagit fram en ny hemsida åt Avfallsekonomi AB. Företaget säljer större avfallsbehållare, lämpade för hyresfastigheter, campingar m m.

www.avfallsekonomi.se

Teamreager

Ny hemsida och ny samarbetspartner. En hybrid byrå, tryck hemsidor allt i ett.

www.teamreager.se

Rörstrand Center

Tillsammans med Cognition Design har vi tagit fram en ny hemsida åt Rörstrand Center.

www.rorstrandcenter.se

Vindenergitillhavs

Orangecode har hjälpt till att ta fram en ny hemsida åt Vindenergitillhavs ett projekt inom Offshoreväst, åt SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut.

www.vindenergitillhavs.se

Hyresavi system

Kulturstationen i Göteborg har utökat sitt faktura system till att även behandla hyresavier.

Högström & Co Management AB

Högström & Co har fått en ny grafisk profil och därför också ett nytt utseende på webben. Den grafiska profilen är framtagen av reklambyrån SRC, och Orangecode fick uppdraget att webbanpassa den nya profilen.

www.hogstrom-co.se

Blue Competence

Blue Competence har fått en ny hemsida i responsiv design. Hemsidan är gjord i samarbete med Cognition Design.

www.bluecompetence.se

Faktura system

Kulturstationen i Göteborg har fått sitt deltagar och faktura system uppdaterat. Med detta system har de fått en enklare hantering av sina kursdeltagare.

Hillye of Sweden

Tillsammans med Peter Henziger och Kredema Design har Orangecode tagit fram en responsiv hemsida åt Hillye of Sweden.

www.hillye.se

Personal Training Management

Ytterligare en hemsida tillsammans med Peter Henziger åt personliga tränare.

www.personaltrainingmanagement.com

Personal Advancement

Orangecode och Peter Henziger har tagit fram en ny hemsida åt Personal Advancement International.

www.personaladvancement.se

d-krafter

Orangecode fick uppdraget att ta fram en marknadsförings sida för boken Helhetens språk, som behandlar dimensionella krafter. Sidan är gjord i responsiv design och innehåller även en pdf bläddrare, där man kan läsa utdrag ur boken och ett beställningsformulär.

www.d-krafter.se

Experts Training

Tillsammans med Peter Henziger fick Orangecode i uppdrag att ta fram en ny hemsida åt en nystartad träningskedja. Experts Training kallar de sig.

www.expertstraining.se

Pneutrend - Professional Air Tools

Impab AB äger agenturen för Pneutrends hela sortiment i Norden. För att marknadsföra deras nya tryckluftsverktyg, har Orangecode tagit fram en ny hemsida med produktregister och övrig info.

www.pneutrend.se

Mission 18 hrs

Mission 18 hrs är en online-tjänst för dig som behöver en personlig tränare. David Samuyiwa har i samarbete med några andra PT tagit fram detta program. Hemsidan har gjorts i samarbete med Peter Henziger och är gjord i responsiv design.

www.mission18hrs.com

Uddevalla Centrum

Lagom till julrushen har Uddevalla centrum fått ett nytt ansikte utåt. Hemsidan är gjord i samabete med Gul Kommunikation, som står för den grafiska utformningen. För att den även skall passa mobiler och andra enheter är den gjord i responsiv design.

www.uddevallacentrum.se

Karma music production

Uppdatering av Karma music production har gjorts, med nya låtar i spelaren och en ny sida "About us".

www.karmamusicproduction.com

Uddevallakalaset

Uddevallakalaset är sommarens stora höjdpunkt i Uddevalla. Denna hemsida har utvecklats tillsammans med Gul Kommunikation som har stått för den grafiska designen av hemsidan. Denna hemsidan är gjord i två varianter, en vanlig och en mobilanpassad med bl a tryckvänliga knappar m m.

www.uddevallakalaset.se

Scan interlight AB

Scan interlight är ett belysningsföretag beläget i Mölndal. Detta är en samproduktion med Peter Henziger, som har gjort den grafiska designen till hemsidan. Företaget valde även att få sidan i responsiv design, så den skall passa i alla enheter.

www.scaninterlight.se

Folke Patron

Detta är ett företag inom den grafiska design och illustrations branschen. Folke Patron har gjort designen till sin egen sida och Orangecode har webbanpassat Folkes design till en responsiv sida. D v s sidan fungerar lika bra i alla enheter, från mobiler till datorer.

www.folkepatron.se

Öbrännan-Norrbyn AB

Öbrännan-Norrbyn är ett företag beläget några mil söder om Umeå och säljer strandnära tomter. Tillsammans med kunden har vi tagit fram en design som skulle passa kundens företagsidé. Hemsidan är också mobilanpassad för att företagets kunder lätt skall kunna hitta till de tomter de skall se på även när de sitter i bilen på väg till tomterna.

www.obrannan.se

Lillesjö Sommarmöbler

Tillsammans med Gul Kommunikation som har gjort den grafiska designen har vi tagit fram en hemsida som även är mobilanpassad, åt Lillesjö Sommarmöbler som säljer trädgårdsmöbler och liknande utrustning till trädgården.

www.lillesjomobler.se

Lelångenbanan

Sällskapet Lelångenbanan är en förening i Uddevalla, inriktad på den gamla tågbanan som gick mellan Uddevalla och Bengtsfors. Hemsidans design är gjord av Nils Eriksson och Orangecode har sedan webbanpassat hans design.

www.lelangenbanan.se

DS Webbdesign

DS Webbdesign är en hemsida framtagen i samarbete med Peter Henziger åt DS Trademark för att sälja in hemsidor åt sina PT. Peter står för designen och Orangecode för webbanpassningen.

www.dswebdesign.se

J. Hellgren Teknik AB

Med utgångspunkt ifrån företagets nya design element, har Orangecode tagit fram en ny hemsida åt J. Hellgrens Teknik AB.

www.hellgrensteknik.se

Musikbåten 2013

Musikbåten är inne på sin andra säsong nu. Musik och sång med Beson och Kai på M/S Byfjorden, i arrangemang av Promotor Reklambyrå. Orangecode har tagit fram hemsidan tillsammans med Nils Eriksson, som gjort den grafiska designen.

www.musikbaten.se

DONE Bemanning

DONE bemanning är ett nytt bemanningsföretag, inriktat på den Norska marknaden. Orangecode har tagit fram en ny hemsida åt dem.

www.donebemanning.com

No limits

I samarbete med Peter Henziger (grafisk design) har Orangecode tagit fram en ny hemsida åt No Limits.

www.nolimitations.se

I form hemma

I form hemma utbildar personliga tränare. Orangecode har i samarbete med Peter Henziger (grafisk design) tagit fram en ny hemsida åt företaget.

www.iformhemma.se

Mobil hemsida och bildspel åt Skärgårdslinjen

Skärgårdslinjen i Göteborg var i behov av en mobilanpassad version och ett bildspel till sin hemsida. Orangecode fick då i uppdrag att utveckla detta.

www.skargardslinjen.se

Musikutveckling i Göteborg

Tillsammans med Anders Rosén på Musikstationen har Orangecode tagit fram tre nya hemsidor åt Musikutveckling, Musikstationen och Kulturstationen i Göteborg.

www.musikutveckling.com

www.musikstationen.com

www.kulturstationen.com

   

KONTAKT

Lars Gustafsson

Telefon 0709-26 78 53

Orangecode Webbutveckling

Solskensvägen 8

461 59 Trollhättan

SAMARBETSPARTNERS


Teamreager AB

Cognition Design

Reklamytor i Sverige AB