Den Digitala Tidningen

Innehåller zoomning helskärmsläge innehållsförteckning anpassningsbar bakgrund

Bläddra i demo tidningen

Information

Den Digitala Tidningen fungerar i alla moderna webbläsare, surfplattor och mobiler. Vi behöver en pdf av dig så gör vi om den till en bläddringsbar online tidning.

Navigeringsfält

Överst i tidningen hittar du navigeringsfältet, där finns möjlighet att bläddra fram och tillbaka i tidningen eller zooma in sidan. Det finns också en innehållsförteckning av alla sidor där man får en överblick av alla tidningens sidor. Tidningen i sin helhet kan också laddas ner som PDF ifrån navigeringsfältet. Det finns också möjlighet att läsa tidningen i helskärmsläge.

Anpassningar

Den Digitala Tidningen kan anpassas efter dina behov, vad beträffar bakgrund och navigeringsfält. Bakgrunden kan bytas ut mot en annan färg eller så kan man lägga en bild som bakgrund till den Digitala Tidningen. Navigeringsfältet är även de utbytbart mot någon annan färg.

Priser

Den Digitala Tidningen finns i olika priskategorier beroende på antal sidor och vilka design ändringar som skall göras. Vid köp av flera tidningar samtidigt, erhålles en mängd rabatt. Kontakta oss för offert och prisuppgifter.

Kontakta oss så hjälper vi dig med din Digitala Tidning.

Ett urval av kunder