skip to main content

Den Digitala Tidningen

Den Digitala Tidningen

Demo av Digital Tidning

Information

Denna Digitala Tidning är gjord i html5 och fungerar därmed i alla moderna webbläsare, dessutom kan man även läsa den i en iPhone / iPad och alla andra mobila Android enheter och surfplattor. I äldre versioner av webbläsare som t ex Internet Explorer 7 och 8 som inte har stöd för html5, fungerar denna tidning inte fullt ut.

Navigeringsfält

I navigeringsfältet finns möjlighet att bläddra fram och tillbaka i tidningen. För att zooma in någon använder man sig av zoomnings knapparna för respektive sida. En överblick av alla tidningens sidor får man om man klickar på knappen “Visa/dölj innehållsförteckning”. Tidningen i sin helhet kan också laddas ner som PDF ifrån navigeringsfältet. Sist men inte minst kan man också läsa tidningen i helskärmsläge.

Anpassningar

Den Digitala Tidningen kan anpassas efter dina behov, vad beträffar bakgrund och navigeringsfält. Bakgrunden kan bytas ut mot en annan färg eller så kan man lägga en bild som bakgrund till den Digitala Tidningen. Navigeringsfältet och bakgrunden till innehållsförteckningen är även de utbytbara mot någon annan färg.

Statistik

För att hålla koll på hur många som bläddrar i din tidning, kan man ansluta Google Analytics till den digitala tidningen.

Priser

Den Digitala Tidningen finns i olika priskategorier beroende på antal sidor och vilka design ändringar som skall göras. Vid köp av flera tidningar samtidigt, erhålles en mängd rabatt. Kontakta Orangecode för offert och prisuppgifter.

KONTAKT

Lars Gustafsson

Telefon 0709-26 78 53

Orangecode Webbutveckling

Solskensvägen 8

461 59 Trollhättan

SAMARBETSPARTNERS


Teamreager AB

Cognition Design

Reklamytor i Sverige AB